Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Belkin wireless adapter w/Linksys router


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 AustinTerry

AustinTerry

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Austin, TX
  • Local time:11:47 AM

Posted 09 November 2009 - 05:42 PM

Hello everyone...

I have an old WIN ME Dell Dimension 4300 that I formatted and installed XP on.

I had an old Belkin wireless G adapter that I put in, and already had a Linksys router on the main computer.

Both computer are in the same room right now, so signal is not a problem.

If I right click in the little Belkin icon on the taskbar, I have 2 options, Available Networks & Open wireless Utility, which both do the same when clicked. (Wireless Utility) No available networks show in the Utility and no place for adding wireless setting.

I can click on the Windows Wireless Network Connection and I can see different networks including mine. I click on mine and then connect, I get a window for my Network Key, I have put in both the paraphase as well as copied an pasted the actual key and it trys to connect, but says "Waiting for network" for a couple minutes and then just ends with no connect.

Help?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users