Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

PC not able to be seen by other


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 shiday

shiday

  • Members
  • 47 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:14 PM

Posted 04 August 2005 - 05:09 PM

Ok... I have a small network....one PC connected via ethernet cord to belkin g router.. the other connected via wireless card.

My problem is that the wired computer can see the wireless computer's shared folders and files, however, the wireless computer can not see the wired computer and its folders/printers.

i am able to ping the wired computer from the wireless on fine, and get on the internet via the wireless connection. This is a real problem because i can't print from the wireless computer anymore.

Any help would be MUCH appreciated.[COLOR=red][SIZE=7] :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 unrepper

unrepper

  • Members
  • 205 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:14 PM

Posted 04 August 2005 - 06:52 PM

Check the firewall settigs on the wired one. You must also enable simple file sharing on both systems.
Posted Image

#3 shiday

shiday
  • Topic Starter

  • Members
  • 47 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:14 PM

Posted 04 August 2005 - 06:59 PM

I have done both and it still doesnt work, anyone else have any ideas??

#4 Snapper

Snapper

  • Members
  • 550 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Newfoundland
  • Local time:02:14 PM

Posted 08 August 2005 - 07:50 PM

unplug your power toi the router for two minutes, then replug. reboot your computers.
reply back with results please
Google...Google.....browse..read




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users