Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Having trouble network printing - SubSpooler crashing?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Glunn11

Glunn11

  • Members
  • 262 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Idaho
  • Local time:07:45 PM

Posted 04 November 2009 - 09:21 PM

Thought I'd pass this along for any future person having issues getting networked printing to work (in this case, between two vista machines). The particular problem was that I could not send a print job to the computer with the printer without that computer crashing its SubSpooler System App.

I found a solution in the dark midsts of the Internet after seeing plenty of unanswered cases very similar to mine. Right-click the printer and hit properties. Then go to Advanced and hit the Print Processor button. Change the processor to WinPrint.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users