Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Possible browser hijack!!!


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 teachersstop

teachersstop

  • Members
  • 35 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:40 AM

Posted 02 November 2009 - 07:16 PM

The internet explorer on my computer will not open up. I double click and nothing opens up. THe hour glass comes up and goes away instantly. This problem began this past thursday, then on saturday the computer worked fine and I was able to get on the internet, then on sunday the problem began again and has not gone away. Besides internet explore not opening any other program that connects to the internet does not open such as quickbooks and microsoft outlook.

I contacted At&t thinking it was a connection problem and we restarted the modem and the computer. After they ran there test they found nothing wrong with the internet connection. I deleted all browsing history and even did a disk cleanup as well but it did not fix the problem. I downloaded firefox from a different computer onto a flashdrive and attempted to install it in my computer and it would not let me open the program either. Same thing would happen, the hour glass would apear and disapear quickly and the program would not open.

Can anyone help me figure this out and fix my computer. IT IS VERY IMPORTANT. Thank you for your help.

After playing with it more thought I would add that it won't let me restart in safe mode and it also won't let me add an antivirus program. I copied the avg antivirus program from a flash drive and it won't let me run the program. It won't let me run any programs really other than excel or word. No system restore no avg, no internet explorer, so safemode.

Edited by teachersstop, 02 November 2009 - 10:36 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,805 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:02:40 AM

Posted 03 November 2009 - 07:41 PM

Hello

I see that you have an HJT log posted here: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/269003/smart-virus/

We do not allow more than one topic for the same computer and the same issue as this causes confusion, and in this case may make the disinfection process more difficult.

This leaves you with a choice:

1) Have this thread reopened and the HiJack This log topic deleted

OR


2) Keep this thread closed and wait for assistance in the HiJack This log forum. Please note that that forum is VERY busy.

Please send a Private Message indicating your choice.

Assuming you wish assistance in the HiJack This forum, you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a HJT Team member, nor should you continue to ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show in the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.

From this point on the HJT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

Please be patient. It may take a while to get a response because the HJT Team members are EXTREMELY busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the HJT Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another HJT Team member is already assisting you and not open the thread to respond.

Please be patient. It may take several days, perhaps less, to get a response but your log will be reviewed and answered as soon as possible. I advise checking your topic once a day for responses.

To avoid confusion, I am closing this topic. Good luck with your log.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users