Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Scanner problems!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Adis!

Adis!

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:25 AM

Posted 14 September 2004 - 06:18 PM

Hi, any advice with this would be of great help.
I use a canon scanner (couldn't tell you which model though, it's about a year and a half old), and while it's always worked fine, in the last few days everytime I scan something, a very light gray line appears vertically all across the scan.
I've tried cleaning it, both the glass and the white bad under the lid, to no avail. (The upside being that every other blemish or dirtiness that appeared on my scans is now gone.) So, cleaning it didn't help one bit, what could it be? Thanks.
-adis!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cowsgonemadd3

cowsgonemadd3

    Feed me some spyware!


  • Banned
  • 4,557 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:25 AM

Posted 14 September 2004 - 06:37 PM

Sounds like a bad scanner........dont know anymore than that sorry....maybe someone else will be able to help more




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users