Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

AVG Resident Shield


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 derek17

derek17

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:52 PM

Posted 01 November 2009 - 01:09 AM

I just updated my computer to AVG 9.0 (free) and it is saying that resident shield is not activate and I am not sure how to activate it. Can anybody help?

thanks - Great site

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,573 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:05:52 PM

Posted 01 November 2009 - 07:07 PM

Try right click on the AVG icon in the tray by the clock.
Open User Interface, double-click Resident Shield
- Uncheck the "Activate..." option, click "save changes"
- Double-click RS again, check the "Activate.." option, click "save changes.
reboot
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 derek17

derek17
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:52 PM

Posted 01 November 2009 - 10:47 PM

Thanks for the help, I tried and it didn't seem to work. When I reboot, it came up still that the resident shield was not activate and the email scanner not activate. After I installed AVG 9.0, email and resident shield showed not active. I found on this site how to activate email scan so I did that, but rebooting makes them not active again. Any ideas why this might be happening?

thanks again




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users