Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

USB Ports Not Working


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mdrobo

mdrobo

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:00 AM

Posted 25 October 2009 - 09:33 PM

Hi,

I've got an eMachines T1842 with Windows XP that i'm working on for a guy. I have a problem in that the USB ports aren't working. In Device Manager, it says that all are working properly. I've tried uninstalling them and rebooting and letting windows recognize them and it does and installs them, however they still don't work. I'm getting power to them at least initially as my USB mouse's light comes on. Cant seem to find any updated drivers more recent than the ones on it. Does anyone have any suggestions ?

Thanks in advance.

mdrobo

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,248 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:05:00 AM

Posted 26 October 2009 - 12:36 PM

You already went into Device Manager and uninstalled all USB controllers listed? And then rebooted?

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users