Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

sleep mode


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Rodasm

Rodasm

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Norfolk UK
  • Local time:07:21 AM

Posted 22 October 2009 - 05:10 AM

Not sure if this is the right place but I'm certain someone will have something up their sleeve
I fitted a 3 port firewire ieee 1394 > pci host card. I think it was Seagate.
When I put comp into sleep mode, it goes in but immediately with a few clicks and whistles, it comes out again. Removing the card cures the problem but I donít want to go through that every time I need it.
No help from Seagate
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Rodasm

Rodasm
  • Topic Starter

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Norfolk UK
  • Local time:07:21 AM

Posted 22 October 2009 - 05:18 AM

Sorry about the link on card I copied and pasted it

Edited by Rodasm, 22 October 2009 - 05:30 AM.


#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,565 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:21 AM

Posted 22 October 2009 - 10:19 AM

I would try uninstalling the card (via Device Manager)...and then reinstalling it with updated drivers, if available.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users