Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Phone and modem control panel can not be opened


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 travelbug

travelbug

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:20 AM

Posted 21 October 2009 - 09:31 PM

I can't seem to find anyone anywhere who knows what to do without doing a complete VISTA reinstall, which apparently Dell doesn't even provide the CD for!

I've tried restarting telephony - didn't work. Reboot from recovery CD - can't find anything the helps as it's not a startup problem. System restore NEVER works for me and the earliest I can go back is Sept.

I use my cell as modem occasionally. The last time I recall using it was July. Worked just fine then. I need to use it now but I can't open the control panel option 'phone and modem'. The modem./cell is installed and under system devices it says it is working properly, however I can't set up a dial up connection for it because I can't assign the modem to the connection because I can't open control panel.

Anyone have any suggestions? I haven't found anyone yet. I know everyone can imagine the time involved in a complete reinstall. I would have to install all software, etc. Crazy for something so odd. Surely there is a reg edit or driver or some time of install????

Any help is appreciated.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 CoolCatBad

CoolCatBad

  • Members
  • 233 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:20 PM

Posted 22 October 2009 - 12:01 AM

Start/Run type services.msc/OK

Is Telephony service running.

#3 travelbug

travelbug
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:20 AM

Posted 22 October 2009 - 05:40 AM

Yes, it says started under status and startup type is manual. I've tried restarting. It has no effect on being able to open control panel for phone and modem.
Thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users