Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

windows xp


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mavericktwo

mavericktwo

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 AM

Posted 20 October 2009 - 08:17 AM

Windows xp sp3, gets bad image dll errors, it appears to run through programs in task manager and say that they are not legit window files, and if you click ok or 'x' out of them you finally can move on, but they always return. I have updated Windows, ran McAfee, Malwarebyte, Spybot and Ccleaner to no avail. I am a government IT employee and we are pretty restricted on what we can do, but I am at the point of now what can I do. Any and all help is welcomed. Thanks in advanced. Mavericktwo

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,246 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:13 AM

Posted 20 October 2009 - 10:31 AM

My guess (often) is that "bad image" errors indicate malware. If you review some of these errors, you will see why I conclude such.

http://www.google.com/search?hl=en&sou...&aqi=g2g-m2

Louis

#3 mavericktwo

mavericktwo
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:13 AM

Posted 09 November 2009 - 10:57 AM

Thanks for your advice and the web page, we had four computers in one day come down with the same infection because of an email they opened from 123greetings.com.
Booted in Safe Mode w/out Network and ran Spybot, Adaware, CCleaner and Malwarebyte. Again thank you.

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,246 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:13 AM

Posted 09 November 2009 - 11:08 AM

A lucky guess :thumbsup:, appreciate the feedback...happy computing :flowers:.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users