Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Startup LAN connection


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Kunal Shah

Kunal Shah

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:31 PM

Posted 20 October 2009 - 07:55 AM

LAN connection used to be enabled automatically at startup. But now it doesnt !!
I have to double click the LAN connection icon after startup so that i can connect to the internet.
So....
How can i run (enable) LAN connection at startup?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Kunal Shah

Kunal Shah
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:31 PM

Posted 21 October 2009 - 06:58 AM

The problem occurred after updating Malware Bytes Anti-malware......
I have unclicked the startup process mbam.exe and now the LAN connection is enabled at startup :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users