Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Network Connections lost


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 abdulla al mozgoeb

abdulla al mozgoeb

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:32 PM

Posted 20 October 2009 - 04:57 AM

Hi all,

Here's what happened: I started Avast free scanner, it asked to reboot the laptop and continued to scan in it's pre-WindowsXP mode. Found some viruses, and asked what to do. I have entered "delete all" - nothing happened, the comp was already "frozen" and nothing helped. The only way was to shut it down by power button.

On the nex boot, I mentioned that all my "network connections" were lost. No icon in the taskbar, no icon in the folder.

I have scanned once more with Avast, deleted all viruses, but still nothing.

Here is the screenshot. Posted Image

Please heeelp!!! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users