Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

XP / NT Problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 milzee

milzee

  • Members
  • 108 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:29 PM

Posted 31 July 2005 - 07:26 AM

At home i run a small domain with my family, & now i just installed a BDC with windows nt 4.0 server (the PDC is also nt 4.0) But this has been happening for a long time now, when i connect to the PDC, i use the ip of the server, not the name, & same with the logon scripts. but now that i got a bdc to work with i went to start > run on a xp workstation & typed in "NTFILESERVER" to access the pdc. Yet it came up the network path was not found, despite i type in the ip of the pdc, \\10.75.32.111, and it works fine.

How can i fix this?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users