Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

grey taskbar, no sys restore, no search pane, no network connections....and more!!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 DnG

DnG

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:31 PM

Posted 18 October 2009 - 04:52 PM

Hiya all, having probs with IBM thinkpad running xp with wireless-g notebook adapter.
it was given to me by a family friend and had not been online for about 12 months, and when it did go online it crashed...once started up the whole theme is grey, start/taskbar and windows, then i get some messages..
.OdysseySupplicantMgr:: Thread() errorOn:: co register class object() (error code 0x800706ba)
then...runtime error prog C:\ProgramFiles\Wireless-G-NotebookAdapter\Odhost.exe abnormal program termination.
When I try to do a system restore it says something about its not able to protect this computer please restart and run again...which i have, but alas, no joy. There's also other things i cant do like use help and support, use search companion.
In network connections there are no networks, even when i connect my modem by the cable.
Also it says that the RPC server is unavailable. and cant open some programs or open the properties of others.
I would format but I dont want to lose my pics and have been unable to put them on my usb or move or copy them to anywhere.
As you can see I have a lot of problems, unsure if they can be fixed, hope someone will be able to help. Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:11:31 AM

Posted 20 October 2009 - 09:02 PM

All of your errors seem to point to your wireless
If it was me, I'd reformat and start over

I'm moving you to a more appropriate forum
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,243 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:31 AM

Posted 21 October 2009 - 09:30 AM

<<...and have been unable to put them on my usb or move or copy them to anywhere.>>

How is that?

You've tried removing the hard drive from the laptop and connecting your hard drive...to another system...and temporarily moving the files to a different partitio/drive on that system...via a USB 2.0 device?

http://www.newegg.com/Product/ProductList....amp;name=2.5%22

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users