Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No match between sound and the movie


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Oldgamer

Oldgamer

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:36 PM

Posted 17 October 2009 - 09:25 AM

Hello everybody!

I used Nero vision (In nero 7) to transcode an .avi movie to a dvd one. The process of transcoding and burning was all right and with correct burning configurations (auto fit mode, PAL) . I use Optiarc DVD RW Ad-7200S recorder and Teac dvd-rw 4x certified disc. I have already rewritten it many times with movies and it's ok.
The problem is after burning the specific movie. When I play the burned movie from the disc, there is no match between the sound and the movie. I used to play with a couple of other programs and put the disc to another cd/dvd drive the problem is still bothering.

Can anyone help please?

Edited by Oldgamer, 17 October 2009 - 09:26 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users