Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Bluetooth not working!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 chromecarz00

chromecarz00

  • Members
  • 32 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:42 PM

Posted 11 October 2009 - 11:02 PM

Hi everyone,
I'm running Vista SP2 on my Lenovo X61t. The bluetooth is working quite oddly; my phone can send files to the, but not pair with it. My computer sees NO bluetooth devices (even when there are multiple bluetooth devices around them, all discoverable. It can recieve bluetooth files but not send. In the device manager, there is no bluetooth dropdown menus; rather, the bluetooth devices are "unknown". I have tried uninstalling, reinstalling all drivers multiple times, rolling back drivers, calling lenovo (gave up after 1 hour wait), etfc. Please help!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users