Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

help, CPU usage 100% when internet running


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 willow26

willow26

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:01 PM

Posted 09 October 2009 - 09:51 AM

Please tell me there is a simple way to fix this. It's been getting worse. I have AVG and it's not catching any viruses so I dont think that's it. On the active processes, sometimes firefox says "99" under CPU, other times the computer makes a louder whirring sound then other programs take up some. Like AVG, or online armor. Or ati. or svchost. anyway its completely unusable. I am on another computer. I only have one window of firefox open with a few tabs. I disconnected the internet cord to plug it into this computer and the same thing is still happening even though there is now no internet connection on it.

Thanks for any suggestions

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users