Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Profiles not loading correctly


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 stickpickle

stickpickle

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:59 PM

Posted 08 October 2009 - 10:45 PM

I have 5 different users on Vista home premium, every now and again one of the user profiles will not fully load and give a message like - unable to load user profile logged on with temporary profile. It does it to all the profiles but not at the same time. One will log on fine then it doesnt matter if I switch user or log off completely one of the other profiles will not load properly. Temporary fix is to restart the computer but that only means that a different profile wont load correctly.

Any ideas would be much appreciated.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users