Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

AUDIO


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 BSFA

BSFA

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:38 AM

Posted 08 October 2009 - 09:30 PM

I have reloaded a computer onto another hd and how I cant get the audio to work. I have been reading these forums but cant figure it out. All i get is the beeping. When i go to the device manager i get this PCI\VEN_8086&DEV_266E&SUBSYS_0365107B&REV_04\3&B1BFB68&0&F2 if anyone can tell me what i need to download based off of that you are making millions im sure.

Also if its any help under Control panel and Sounds, Speech and Audio devices under the Volume tab, it says "No Audio Device". Im sure im missing some driver or something..



Thanks so much,
Bryan

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:11:38 AM

Posted 09 October 2009 - 08:46 AM

Intel sound chip AC \'97 Audio Controller/ Sigmatel (SoundMAX Integrated Digital Audio)

What is the make and model number of the computer?
If it's custom-built, the make and model number of the motherboard?
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 BSFA

BSFA
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:38 AM

Posted 09 October 2009 - 10:56 AM

Hey, Its a Gateway MX6124 S/N is T375A11003475.

Thanks

#4 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:11:38 AM

Posted 09 October 2009 - 02:50 PM

For XP
http://support.gateway.com/support/drivers...p;uid=247353281
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users