Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ed-e-dee

ed-e-dee

  • Members
  • 276 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:06:45 AM

Posted 07 October 2009 - 09:54 PM

:thumbsup: Hello All.

My problem is a slow computer and a annoying I.E. cannot open this webpage",
this has been happening quite a lot it does not matter which site I'm in, while I'm in here and move to another forum I will get this message. the same applies when I read my emails.

I have run all my spyware programs and malaware cleared up a few, then did a disk cleanup and defrag. yet I still get the Internet Explorer cannot open the page or the web site.
all help will be appreciated.
thanks guys
Eddee

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ed-e-dee

ed-e-dee
  • Topic Starter

  • Members
  • 276 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:06:45 AM

Posted 16 October 2009 - 01:45 AM

Hi would anyone like to have a go at this one please
Eddee




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users