Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

K-meleon browser


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 flyeguy

flyeguy

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 AM

Posted 07 October 2009 - 05:33 PM

i was having some problems to day with my comp.
i recently installed a program called 'Registry Easy',& all of a sudden it wouldn't open.it had disappeared!
wasn't listed in my start menu,or add/remove programs.strange i thought.
i would click on it in the start menu short list,the icon would briefly appear,then everything would just freeze.
i must have rebooted that comp @ least 20 times.
anyway,i did a Google,& found other people with the same problem too.
so i did a program search in the start menu,found the relevant files & deleted them.
everything seems to be ok now,except my K-meleon browser which when it opens just displays this:

homePageDefault=http://kmeleon.sourceforge.net/
#homePageDefault=http://www.mozilla.org/
keywordList=http://home.netscape.com/escapes/keywords
webmailKeyword=http://webmail.netscape.com
fallbackDefaultSearchURL=http://www.google.com/search?q=
otherSearchURL=http://www.google.com
browser.startup.homepage=resource:///readme.html
#browser.startup.homepage=http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/start/
browser.throbber.url=http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
browser.search.defaulturl=http://www.google.com/search?q=
general.useragent.contentlocale=US
browser.translation.service=http://translate.google.com/translate?prev=/language_tools&u=
browser.translation.serviceDomain=translate.google.com
startup.homepage_override_url=http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/start/

there are no pictures nothing but this writing.my other 2 browsers IE8,& Firefox are working fine.no problem ,so i deleted & reinstalled K-meleon.
thought it may be a Java problem,but according to K- meleon all my Java apps are installed.
any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 flyeguy

flyeguy
  • Topic Starter

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 AM

Posted 07 October 2009 - 07:27 PM

ok,my bad.
i fixed the problem by opening up the preferences,& found out my home page wasn't listed.
so i just filled in the url ,now everythings fine.
guess i jumped the gun.
just thought i would let you know.

#3 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,760 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:04:24 AM

Posted 07 October 2009 - 07:50 PM

Thank you :thumbsup:
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users