Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Logitech Mediaboard


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 tnana

tnana

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:56 AM

Posted 04 October 2009 - 08:12 AM

Hello all,

Logitech mediaboard worked great with XP that I was using as HTPC.

I had to swap that box with a Vista desktop.

The dongle installed fine on its own and it could discover the mediaboard which worked.

The only problem is it does not work at startup and also needs repeat of the installation to use.

If I can't solve this then I will have to uninstall only version of Vista I have.

TIA

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ThunderZ

ThunderZ

  • Deactivated
  • 4,454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:56 AM

Posted 04 October 2009 - 08:20 AM

Have you checked the Logitech site for updated\Vista specific drivers?

#3 tnana

tnana
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:56 AM

Posted 04 October 2009 - 11:30 AM

Have you checked the Logitech site for updated\Vista specific drivers?


The product is meant for PS3. Logitech officially does not support it for PC. But it works on XP and also on Vista.

The only issue with Vista is that setup is lost on reboot.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users