Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Delayed and disapearing icons!!No networkingp


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 IndyIzCooLikeDat

IndyIzCooLikeDat

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:15 PM

Posted 03 October 2009 - 06:52 PM

i have an fairly old sony viao laptop. about a week and a half ago i had the total security malware removed off my computer but i think there is something it left behind. my laptop has been fine ever since it stopped. the only thing is that this message kept popping up every 5-15 minutes saying your computer might be infected with spyware update to remove. and with me previously dealing with total security and not knowing where it came from i declined. but it constantly kept coming back. then like 2 days ago it came back and i was typing and right before i pressed enter the message popped up and it pressed yes. so the program called protection system started to install and i tried to cancel it by pressing no but it just kept minimizing instead. i didnt not kno what to do and i did not want the program to fully install so i turned off my computer by holding the shutdown button then turned it back on and everything was working fine but soon after i contiously got messages from norton about trojans and stuff and i contiously press resolve or fix or w.e. soon after my laptop said scvhost or something was trying to access the internet so i put always block but it recommended tht i put allow but i felt it was unsafe so i blocked it then after that my wireless and other network connection icons(the icons that tell if u r connected to the internet. the 1 and 2 computer icons tht show up in the start toolbar) disappeared so i go to the control panel to reopen them. and its not there the only type of connection was something like 1397 connection. so i start listen 2 music and then all of a sudden my computer freezes so i shutdown with the button and whenever i start it up the iconsdont show or the toolbar and if it does it takes like 7-10 mnutes if i let it sit and then when i do see it. it is only some of them do and they dont open and when u go to the tool bar u get the hourglass so u cant click on anything and whenever i try to run in safe mode it just restarts. there was one time last nite that where my computer stared correctly(not in safe mode)) stared correctly but with no networking then i wwas listen to music on vitual dj becuse itunes suddenly started missing a file. then i stopped the music and tried to make it hibernate so i wouldnt lose this oppuritunity to fix it so i closed the laptop but it didnt hibernate it juststayed on then i noticed it froze so i shutdown and tried it again but now it went back to the same thing. no icons now start toolbar no netorking.can someone help please i need my laptopto work! Now this might be the only time i have 2 us this other computer

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,740 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:08:15 PM

Posted 03 October 2009 - 08:38 PM

Moved from XP to the Am I Infected forum/
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users