Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

BSOD after installing Panda Antivirus Pro 2010


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ComputerNutjob

ComputerNutjob

  • Banned
  • 125 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:11 PM

Posted 29 September 2009 - 07:01 PM

I installed PAVP2010, and then restarted. After restarting, I got a BSOD (after the computer was fully booted up, it already had the desktop, icons, etc) and then it shut down. After it restarted Google Chrome opened and I got this: http://wer.microsoft.com/responses/Respons...47d7aa1d0b#here

I don't think I should be too worried, any insight?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jcgriff2

jcgriff2

  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 1,109 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey Shore
  • Local time:04:11 PM

Posted 30 September 2009 - 07:58 AM

Given that you can isolate it to Panda, run Vista system restore -- choose a restore point prior to the installation of Panda
START | rstrui

jcgriff2

.
Microsoft MVP 2009-2015
Microsoft Windows Insider MVP 2018 - Present




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users