Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

User Accounts


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 scribblz15029

scribblz15029

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:20 AM

Posted 26 July 2005 - 11:05 AM

When I open up the user accounts screen on my windows xp the screen shows up but no icons show up and i cant create an account. Does anyone know why?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 unrepper

unrepper

  • Members
  • 205 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:20 AM

Posted 26 July 2005 - 12:44 PM

try clicking start, run and type nusrmgr.cpl
Posted Image

#3 River_Rat

River_Rat

  • Members
  • 773 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Oklahoma - USA
  • Local time:04:20 AM

Posted 26 July 2005 - 01:13 PM

Start with the following, boot the system, start tapping F8, when the menu
appears, select "Last Known Good Configuration" and press enter.
If that fails, repeat the above but select Safe Mode and press enter.
At Safe Mode, select the user account named "Administrator," leave the
password blank and press enter. If you have an antivirus application, I
would update it from there and run a scan. If the system is clear, try
using System Restore to take your system back to a time prior to when this
began. Start\All Programs\Accessories\System Tools\System Restore.
***NOTE: run the virus scan before attempting System Restore because if you
have a virus the restore files may be infected as well.


If the above fails to resolve it, if you have the application PC Anywhere
installed on your system, see the following Knowledge Base Article and
perform the steps it outlines from Safe Mode:
http://support.microsoft.com/default.aspx?...331880&Produc...

#4 scribblz15029

scribblz15029
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:20 AM

Posted 31 July 2005 - 06:08 PM

I tried everything but i cant get user accounts to come up. I did what "River Rat" said to do but nothing.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users