Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Kaspersky Anti-Virus 2009


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mamastoby

mamastoby

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:07 PM

Posted 23 September 2009 - 01:30 PM

Hi, I've got a huge problem with my Kaspersky Anti-Virus 2009 not installing itself. Our computer really needs this, it is unprotected at this time. Can anyone help me?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Papakid

Papakid

    Guru at being a Newbie


  • Malware Response Team
  • 6,551 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:07 PM

Posted 24 September 2009 - 11:35 AM

Was AVG previously installed?
http://usa.kaspersky.com/support/home/208280142/

Otherwise I can only guess what the problem might be--I don't use Kaspersky anymore and you haven't given much detail of what happens when you try to install. Tell us what you have done or tried to do and for more ideas--you might even figure out a solution yourself--try their support portal:
http://usa.kaspersky.com/support/

Also the people at the support forum might know better what is going on--if anything they tell you is unclear you can ask here:
http://forum.kaspersky.com/index.php?showforum=3

The fate of all mankind, I see

Is in the hands of fools

--King Crimson





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users