Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

translationparty.com will not work.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 LeDrew

LeDrew

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:14 AM

Posted 21 September 2009 - 02:21 PM

http://www.translationparty.com/
This is the site I am talking about.

I load the page. I see the bar. I type and press the button ... and then ... nothing. Not at all happens. I tried pressing enter in the typebox. I even tried "http://translationparty.com/" and that still didn't work.

Then I realized that it could just be firefox and noscript(the site is allowed). So I tried IE8. Same thing happens .. only thing is this time I see that the words "error on page" down in the bottom.

I have cleared my catch several times in the past and the last time was yesterday.

I am using WinXP home with service pack 3. My antivirus is ESET smart security 3.

I tried the site two months ago and it didnt work then either.
I am puzzled as to why it will not work. I searched everywhere and NO ONE else is having this problem. I don't know how I am alone with this.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 LeDrew

LeDrew
  • Topic Starter

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:14 AM

Posted 20 October 2009 - 08:21 PM

I found the solution. If anyone else has this problem. It is because of your HOST file. The site is contacting a site that is blocked by my HOST file. I use the one off of the MVPS site? Well either way if you are having trouble with it you know what to blame.

Since I was not able to find out what site, I was not able to unblock it. The only way I was able to get the site working was replace my HOST file with the original. Quite frankly, it's not worth the work.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users