Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Library's wifi and being blocked


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 CalusBlade

CalusBlade

  • Members
  • 538 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:35 AM

Posted 11 September 2009 - 05:04 PM

I was in the library, downloaded things form direct download sites. (nothing like limewire, torrents, etc. . .) THen I played Warcraft 3 online. After that I couldn't connect. This is what came up when i tried on internet explorer: "This access point is configured to be a gateway, however it has no Internet connectivity". What happened? I think the same thing happen to some other guy next to me. Did I fry my wireless card?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 CaveDweller2

CaveDweller2

  • Members
  • 2,629 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:35 AM

Posted 12 September 2009 - 03:59 AM

No you didn't fry the card. They probably have it set to limit the amount of bandwidth you can use or for how long you can be on it or their ISP went down.

Did you ask anyone there what happened?

Hope this helps thumbup.gif

Associate in Applied Science - Network Systems Management - Trident Technical College





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users