Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

POST failing


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Yadev

Yadev

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Durban, South Africa
  • Local time:07:13 AM

Posted 09 September 2009 - 09:30 AM

Hi.

When i switch on my PC, i hear a long continuous beep. I think that means the POST failed. When I restart the problem goes away until next restart. My PC also goes into power saving mode but does not come out of it even after pressing any keys or moving the mouse. The fans and hard disk continue to spin. It also freezes completely sometimes.
Do you know what could be wrong? Think it could be hardware related.

Thanks
Yadev

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Yadev

Yadev
  • Topic Starter

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Durban, South Africa
  • Local time:07:13 AM

Posted 09 September 2009 - 09:59 AM

Hi.
Another thing my screen filled up with exclamation marks at start up. I've only been having this problem for about 2 days now. Any help appreciated!
Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users