Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Only IE gets internet trouble installing HJT, AVG, Spybot


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 madness84

madness84

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 PM

Posted 07 September 2009 - 01:59 PM

Hello there,

Lets start with I make a living being an Network Admin. Yet I can not fix this machine. I had trouble installing HJT i renamed and install is all good. Same with spybot, avg. I can not access the net using anything other then IE If i try to update Spybot AVG or anything else using the net it gets an error. Any help is greatly appreciated. XP home SP3

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 madness84

madness84
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 PM

Posted 08 September 2009 - 01:13 PM

Ok so I hear curiosity killed the cat...... I have downloaded all utils that I think I will need including CF. I will attempt to run the utils later today and let you know how i make out




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users