Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Script Errors followed by a small white square on desktop


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mepmep

mepmep

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:24 PM

Posted 05 September 2009 - 05:33 PM

Hi everyone. First let me say I am a complete computer noob, and I have no idea whats going wrong with my computer. I have a dell inspiron 1525 with vista. Whenever it starts up, it shows this message.


An error has occurred in the script on this page
Line: 31
Char:3
Error: Error in loading DLL
Code:0
URL:file:///C:/Program%20Files/Dell%20Support%20Center/sscommon/common/snapins/shell/ss_shell.htm?config=..%255c..%255c..%255c..%255cgs_agent%255cdsc_config.xml&configtouse
Do you want to continue running scrips on this page?
Yes/No


No matter what option I choose, my computer works fine.

But after awhile, I get another text box.

It says

Windows Internet Explorer
Failed on loading skin name "dellprodreg_skin". The file "shell.css" is required in you "sscommon/skins/dellprodreg_skin/css/" directory. To fix this problem, please check the skin name in your config file or reinstal the application
This window will be closed

But when I get that text box, there is just a blank white square behind that box that I can't get rid of until I restart the computer.

The computer works fine, I'm just worried that somethings wrong and the computer will stop working.
And this is pretty much a brand new computer.

So does anyone know what is wrong with the first script error? And I'll post the second box as soon as I get it again.

Thank you

Edited by mepmep, 05 September 2009 - 05:37 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 mepmep

mepmep
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:24 PM

Posted 07 September 2009 - 01:44 AM

Anybody?

#3 mepmep

mepmep
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:24 PM

Posted 12 September 2009 - 06:52 PM

bump?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users