Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Search Redirect, missing retore points, fake antivirus


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 soniashannon

soniashannon

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:23 PM

Posted 04 September 2009 - 03:05 PM

Like the title says, I seem to have gotten all sorts of nastiness. First, last night, I was browsing Firefox when I started getting these popups on my desktop acting like a virus scan telling me I'm probably infected. I checked my processes and I've got 3 or 4 IEXPLORE.exe and one adp.exe. I ended them all but kept getting popups and what-not. So this morning, I started getting weird, extraneous sounds like a strange kind of "bong" (when I ended the IEXPLORE.exe, that one went away) or the "mouse click" sound. Then a few minutes ago, I was searching something on Google and I'm getting some sort of redirect. First the address bar reads something like "yourfindhome"... after which I'm usually taken to some apartment hunting site. This all sucks big-time, and I am eternally grateful for any help anyone can offer.

Edit: Now I don't seem to be able to connect to my network either. I'm seeing the "this connection has limited or no connectivity" message.

Edited by soniashannon, 04 September 2009 - 06:01 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 soniashannon

soniashannon
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:23 PM

Posted 05 September 2009 - 03:18 PM

So I tried running Malwarebytes, dds, Gmer, Dr. Web, and Spybot S&D. Most of them run for a few seconds then shut down, but Gmer and Spybot wouldn't run at all. When I try to re-run malwarebytes and Dr. Web I get a message saying that I'm not permitted to.
I did manage to get Malwarebytes to soldier on long enough to quarantine ADP.exe, but it shut down before I had the chance to save the log. It seems that ADP is longer to be an issue, but I'm still getting search redirects, weird audio (sounds like videos playing in an invisible window but goes away when I end the IEXPLORE.exe process) and none of the anti-malware want to work.

#3 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 37,011 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:07:23 PM

Posted 08 September 2009 - 10:16 PM

Closed because this topic was started: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/255853/rootkit-and-redirects/ ~ OB
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users