Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Base System Device in Device Manager


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mackiain

mackiain

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:02 PM

Posted 04 September 2009 - 09:21 AM

I am doing a clean install on a laptop and I cannot get the Base System Device drivers to install the devices. I am doing 2 of the same laptop and I installed all of the same drivers on both laptops, only problem is one of them is still missing drivers for "Base System Device"



I used mpcdrivers.com for the drivers and it usually works fine, anybody have any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ThunderZ

ThunderZ

  • Deactivated
  • 4,454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:02 PM

Posted 04 September 2009 - 11:50 AM

Not at all familiar with mpc drivers other then just now having had a quick look at their site. When getting drivers for any fresh install I always use the OEMs website. Not a third party.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users