Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Missing Backup Files


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Danny Seats

Danny Seats

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:57 AM

Posted 31 August 2009 - 10:45 AM

I started receiving the following error message in vista home premium.
"An error occorred when checking the status of the last automatic backup."
"The specified service does not exist as an installed service. (0x80070424)"

I ran services and could not find the windows backup service running. I then checked
the system32 folder and all of the wb*.* files were not there.

:huh:



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Romeo29

Romeo29

    Learning To Bleep


  • Members
  • 3,194 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:08:57 AM

Posted 31 August 2009 - 12:30 PM

Did you use some kind of cleanup utility to clean garbage files ?

#3 Danny Seats

Danny Seats
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:57 AM

Posted 31 August 2009 - 06:00 PM

Yes. i used vista manager to clean the registry. I just need to know how to get the backup software reinstalled and registered.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users