Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

cant switch users


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sre7143

sre7143

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:02 AM

Posted 30 August 2009 - 11:27 AM

What happens is after booting up, I can log on to any of the users normally. If I log off, I can log on to any of the other users without a problem. If I click "switch user", it takes me to the welcome screen as it normally would. If I try to click on a different user the screen flashes briefly and then goes back to the welcome screen. No error message. I can still get back on to the user that is already logged on.

I have already checked the easy stuff, fast switching is enabled. One of the help threads I read suggested checking "services.msc" and setting "terminal services" to manual, it was already set this way. I have read the threads about MSGina.dll and tried several fixes for that, all say that it is working fine. I haven't installed any new programs outside of the drivers for my new MB. I have done virus and spyware scanning, all clean.

Anyone have any ideas how I can fix this?

Thanks for any help,

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users