Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Probably an O/S problem => Browser failure


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 adamsmith070

adamsmith070

  • Members
  • 32 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:42 AM

Posted 29 August 2009 - 07:27 PM

Platform: A Dell Inspiron running XP Professional v. 2.002 SP 3

Browsers, IE 8.x and Firefox 3.5x have failed to process http files sent from servers
I can successfully ping the sites, domain names => IP # conversions OK
Entering IP # in http URL address makes no difference.

All returns "Done" in Status Bar, and no page displayed.

Within local LAN same problem exist, Status html page of printer not displayed but jobs sent to printer will be processed.

Hints, suggestions welcomed.

Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 CaveDweller2

CaveDweller2

  • Members
  • 2,629 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:42 AM

Posted 29 August 2009 - 11:09 PM

Have you been over to the malware checking area of these forums? That would be my first suggestion.

Hope this helps thumbup.gif

Associate in Applied Science - Network Systems Management - Trident Technical College





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users