Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Search Problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Zenster

Zenster

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:30 AM

Posted 29 August 2009 - 02:50 AM

Hi
Yesterday when i did I search on Google the search results came up ok but then when I clicked on the link I wanted my search was diverted to another site. For example I did a search on Roses and when i clicked on the result for Wikipedia a page came up with the word "Loading Please Wait" and then I was sent to Screwfix.com so i could buy a Shower Head rose.
I have tried several Malware and spyware programs but none seem to find anything, I have even downloaded the fully paid version of AVG and still nothing.
Now I cant even get a search to run on Google. I have tried switching to a firefox instead of IE but does not make any difference.
a friend on another forum ( not a computer forum) sent me a link for Bing search engine and when using that it works fine so my problem seems to just be with the google search engine.

Hoping someone can help

Z

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users