Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help No Sound!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 celtic01

celtic01

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:54 PM

Posted 26 August 2009 - 02:29 PM

I have windows vista. I am not getting any sound out of my speakers/headfones, I tried using onboard sound and an aftermarket Creative Soundblaster card model number SB0490... nothing
I have even tried to upgrade the drivers and it says that they are all up to date...
In the Device manager, The only yellow I see is on USB CF Reader.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ndg2006

ndg2006

  • Members
  • 16 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:54 PM

Posted 26 August 2009 - 04:53 PM

On your taskbar with the notification area, do you see any icon relating to audio?

What to look for:

cone with a red x through it

nothing at all

cone with audio waves coming out


Just let me know.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users