Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound issues


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 angiecc

angiecc

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:44 PM

Posted 21 August 2009 - 10:21 PM

About four days a go my battery died. I took my laptop home, plugged it in, turned it back on, and there was a strange grating sound that was very loud. I turned it off then restarted. Everything seemed fine until I tried to use my audio.... There was absolutely no sound. Not even system sounds works. I checked all of my volume settings, reinstalled my driver from the dell website, all of that, no apparent issues, still no sound. It appears the sound is working, I get no error message, but I hear nothing. And then I plugged in headphones, and realised I could hear sound, but very, very faint. If while watching something for example, someone yells, I can hear they vaguely through the headphones. I am utterly confused as to what this could possibly mean. I have a Dell Latitude C610. There were no sound issues before though the quality never was very good. Any suggestions? Appreciate any help, this is driving me nuts!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users