Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

malware affecting internet?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Biseinen

Biseinen

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:57 AM

Posted 19 August 2009 - 10:21 AM

Hi.

Since About 2 Days Ago,The internet started acting up.
pages won't load,even though there's a connection since torrents are working.

I tried using malware bytes and spybot.
they both found some stuff and deleted them.

but the net still won't return to normal. :thumbsup:

I scanned using malware bytes again earlier and it found nothing

only the first 2 scans of malwarebytes found something.

Edit.

-the internet is working now in normal mode,it's loading pages now.

I did this = netsh winsock reset catalog
netsh winsock reset
netsh int ip reset
netsh int ip reset reset.log

I found it on another thread here in this section.

I'll Re-Edit this post If It Stalls Again :D

Edited by Biseinen, 20 August 2009 - 07:39 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users