Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No IP Address


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Aegus

Aegus

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:25 PM

Posted 19 August 2009 - 06:25 AM

Hello, I'm hoping this isn't a big problem, but you never know =P

My computer last night suffered a power outage. I have it hooked up to a surge suppressor so I'm not fearing any kind of damage from a surge.

My network connects to the wireless point but does not find internet.

All the other computers on the network work fine and have no problems.

After doing an ipconfig I found that it comes up with no IP Address, no Default Gateway, no nothing.

I can't ping anything except loopback address, which returns fine.

I'm running Windows XP Pro.
My wireless adapter is a Linksys Wireless Adapater WMP54GS.

It's been working 100% a ok until last night's power outage.

Thank you

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Aegus

Aegus
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:25 PM

Posted 19 August 2009 - 06:34 AM

Problem resolved.

After noticing my ZoneAlarm still working and wondering "Hm, how is it doing anything if there's no internet activity?" I tried turning it off.

What do you know? It works. I turned it back on and all is good. =)

I am whole again. lol




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users