Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Strange Wireless


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Sherman8r44

Sherman8r44

  • Members
  • 66 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Lawng Oiland, New Yawk
  • Local time:11:25 PM

Posted 18 August 2009 - 08:59 PM

Hi all,

My home wireless network recently went haywire. Here are the symptoms:

1. My two PC's (one XP Home, one Vista) both stopped connecting to the wireless internet.
2. They connect to LAN though. Signal is Excellent.
3. I diagnosed both, but they both said "I dunno, ask the administrator".
4. The strange part is that my 3 Macs all still connect to the internet.
5. It's a Linksys WRT54G router. Dunno if that helps.

What's going on???

P.S. both my PC's just downloaded Microsoft updates when they rebooted...that could be a lead...

Edited by Sherman8r44, 18 August 2009 - 09:08 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users