Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

UT2003 doesnt play


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ComputerMan23

ComputerMan23

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:55 PM

Posted 18 August 2009 - 02:46 PM

this is the error message i get:

UT2003 Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1997 MHz with 1917MB RAM
Video: ATI Radeon X1200 Series (6925)

Negative delta time!

History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

not sure what it means or why i cant play it. I got great specs to play

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Heafy

Heafy

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 PM

Posted 18 August 2009 - 03:36 PM

I had the same problem, try running the game as an admin, if that doesn't work try to re-install it. Other than that I would suggest bringing it to a professional instead of tampering with it to avoid serious damage. Good luck my friend! :thumbsup:
NOD32, Malwarebytes Anti-Malware Pro, Spyware Blaster, Super Anti-Spyware. Windows Vista 2gb of RAM, 222 hard drive, Dell Inspirion 530.

#3 ComputerMan23

ComputerMan23
  • Topic Starter

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:55 PM

Posted 18 August 2009 - 04:51 PM

yeah im running amd turion 64 with 2 gigs of ram...odd

ill try that thanks.

#4 starcraftmaster

starcraftmaster

  • Members
  • 1,109 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:australia
  • Local time:01:55 PM

Posted 21 August 2009 - 10:20 AM

try google




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users