Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ad/Remove Software is not working


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 archiphile

archiphile

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:42 PM

Posted 18 August 2009 - 08:59 AM

Thanks to bleeping computer, I have just removed a bunch of malware for my machine. I am trying now to remove some obsolete software from my machine, but, when I go to ad/remove software only some of the software is allowed to be removed. I will take a screen shot and post here...

Posted Image

In the image above I should be able to remove this.

I am the admin on the computer. I am the only account on the computer. Your help and suggestions are greatly appreciated.

Thank you

Archiphile

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,727 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:42 PM

Posted 18 August 2009 - 09:27 AM

Are you following this guide, http://www.arch.ksu.edu/CNS/HELP/SELF/TUTO...odesk_Suite.pdf ?

Louis

#3 archiphile

archiphile
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:42 PM

Posted 18 August 2009 - 10:07 AM

Louis ,

I looked at the tut. that you sent a link to and the third instruction down say to "click the Remove button" I have no such button. I have installed and uninstalled happily for many years, but for some reason with in the past week I have noticed that the "Change/Remove" button have gone MIA. Thank you for your quick reply.

Best,

Archiphile

Note: the "Change/Remove" buttons have only gone MIA on some of the programmes, but not all.

Edited by archiphile, 18 August 2009 - 10:09 AM.


#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,727 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:42 PM

Posted 18 August 2009 - 10:34 AM

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/93754/add-remove-programs-corrupt/

See suggestions/advice by Quietman.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users