Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

log in under user name problem?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ludachris1107

ludachris1107

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 PM

Posted 17 August 2009 - 11:05 AM

hello! iv'e had this problem for about 3 weeks. everytime i try to log onto my user name i will click my name then when i try to put in my password it's just a blank white box with the cursor missing. i still typed in my password even though i could not see it and about 5 mintues later it loged on. now sometimes its faster sometimes its slower. i have scanned with avg and malawarebytes and i found nothing. now today when i tried to scan with malawarebytes like 150+ pop-ups saying low memory and other different stuff i can not remember i got the task manager up and just deleted all them. what should i do

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 pablo49

pablo49

  • Members
  • 50 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:southern california
  • Local time:09:36 AM

Posted 17 August 2009 - 11:58 AM

It sounds like the malware is blocking both AVG and Malwarebytes. Try running MBAM in safe mode.

#3 ludachris1107

ludachris1107
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 PM

Posted 17 August 2009 - 12:07 PM

I've done that numerous times under my name and my second user name and under the administrator i found 1 threat under the 2nd user name. using malawarebytes i will do it again which profile should i scan out of the three and just safe mode or safe mode with networking

#4 ludachris1107

ludachris1107
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 PM

Posted 18 August 2009 - 09:59 AM

OK so i just scanned my user name my girlfriend's user name and administrator under safe mode with malwarebytes and found nothing. what should i do now?

Edited by ludachris1107, 18 August 2009 - 09:59 AM.


#5 Guest_The weatherman_*

Guest_The weatherman_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 18 August 2009 - 03:50 PM

Moved from XP to a more appropriate forum. Tw




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users