Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

wordperfect problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 cwn

cwn

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:09 AM

Posted 17 July 2005 - 11:18 AM

I try to install wordperfect 6.1 in windows xp, a "cannot find shell.dll" message comes up. Tried the 16 bit fix but that did not solve the problem.

Any and all help would be appreciated for a new member. thanks in advance

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:03:09 AM

Posted 17 July 2005 - 12:49 PM

You can get a shell.dll here:
dlldump.com
or
dll-files.com
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 cwn

cwn
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:09 AM

Posted 17 July 2005 - 02:49 PM

tg1911. thank you for the response, which has helped. After downloading the file, I was able to install wordperfect 6.1, but I cannot open wordperfect, with the message "cannot find shwinb20.dll" The site which was helpful with the first problem does not show shwinb20.dll Anymore thoughts? Again thank you in advance as we are getting close, I think.

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:03:09 AM

Posted 17 July 2005 - 03:11 PM

You can find that .dll here:
windll.com

Are you by chance using a Logitech mouse?
See if this pertains to your problem (The second question down):
http://www.cyberwalker.net/columns/mar97/032097.html
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users