Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem with HID


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Steve1953

Steve1953

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:56 PM

Posted 14 August 2009 - 11:02 AM

I get is error message when, I try to start the service.

Event Type: Error
Event Source: Service Control Manager
Event Category: None
Event ID: 7023
Date: 8/13/2009
Time: 2:07:05 PM
User: N/A
Computer: YOUR-D0F670B45A
Description:
The Human Interface Device Access service terminated with the following error:
The specified module could not be found. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

It seems that microsoft don't help much.
System is a Compaq presario with, Xp home sp3.
Thanks in addvance for any help.

Something I wanted to add, keyboard and mouse works fine. Webcam, and joystick don't work.

Edited by Steve1953, 14 August 2009 - 11:26 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:10:56 PM

Posted 14 August 2009 - 11:56 AM

Try Start-Run-"Services.msc" (without the quotes) and make sure that "HID Input Service" and "Plug and Play" are set to Automatic and started.
Also check your Device Manager
Expand all of the +'s and look for yellow exclamation points, red X's or ?'s
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 Steve1953

Steve1953
  • Topic Starter

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:56 PM

Posted 14 August 2009 - 12:06 PM

HID won't start. All I get is the same error message.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users