Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

problems loading page


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 turkd3000

turkd3000

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:16 PM

Posted 13 August 2009 - 10:11 AM

i keep getting a problem loading page, server/not found error and it's starting to increase more and more.i've already checked my connection and firewall and both are ok,i've rebooted everything that i could and it works for a short time what else can i do to keep this from happening?

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,870 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:05:16 PM

Posted 13 August 2009 - 12:18 PM

Browser and version?

Tried a different browser or updated same?

Dumped your cache?

Internet Explorer 6 How and Why to Clear Your Cache - http://www.microsoft.com/windows/ie/ie6/us...clearcache.mspx

Louis

#3 turkd3000

turkd3000
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:16 PM

Posted 13 August 2009 - 05:13 PM

i tried it and it's still doing it

Edited by turkd3000, 13 August 2009 - 05:13 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users