Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Suspicious Activity


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 stevansky

stevansky

  • Members
  • 41 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:18 AM

Posted 12 August 2009 - 07:47 PM

I use a Dell Dimension E521 running Vista Premium 32 bit with dual processor and 4gbs of ram. I have run McAfee, Malwarebytes, and Spybot with negative results. The "suspicious activity" I have noticed is that I have my computer screen saver set to enable after 10 minutes of inactivity. Sometimes after the screen saver has enabled I have noticed that the desktop will reappear with no input from myself and the hard drive will begin working. Often the screen saver will not come back on afterwards, sometimes it does. Any ideas? Thanks for your help!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 stevansky

stevansky
  • Topic Starter

  • Members
  • 41 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:18 AM

Posted 31 October 2009 - 11:57 AM

Discovered that a NEXON game that I had downloaded "Combat Arms" was the culprit. Seems that it uses your computer to upload updates you have received to other users even when you aren't playing the game. I uninstalled the game and thought I had the problem resolved. Turns out I had not deleted the installer that was still in my download folder and it was updating itself from time to time and was still uploading to other users as well. Deleted it and problem solved. Afterward I also deleted all references to NEXON and Combat Arms from my registry.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users