Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No audio and bad video after reinstall


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 nikiikin

nikiikin

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:53 AM

Posted 12 August 2009 - 03:27 PM

i recently had a friend who is really good with computers come over and wipe out my system because i had a really bad virus. so he wiped it out and reinstalled windows. somehow, by fault of my own, i ended up with another virus so i used the disk to wipe out and reinstall windows, but i either chose a wrong option in doing so or did something wrong because my screen resolution is set really low and it won't let me make it any higher and my computer won't let me play music, it says i have no sound device although my speakers are hooked up in the correct place. i don't know what else to do, i can't afford to go buy a windows disk or anything i'm lost please help.

Edited by Amazing Andrew, 12 August 2009 - 03:56 PM.
Mod edit: Added descriptive title - AA


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jobob1

jobob1

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:53 AM

Posted 12 August 2009 - 03:51 PM

Sounds like you need to install audio and video drivers.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users